✂️ ŽIRKLIŲ PARDAVIMAS ✂️
NEMOKAMAS EKSPRESUS LAIVYBAS VISUR

JAPONIJOS ŽIRKLIŲ PRIVATUMO POLITIKA

Terminai ir sąlygos

1. ĮVADAS

Šiame dokumente nustatoma. Privatumo politika „Nippon Shears Pty Ltd“ ACN641 863 578, veikiantis kaip „Adams Scissor Trust“ ABN 68 501 252 754 patikėtinis, prekiaujantis įmonės pavadinimu „Japan Scissors“ (šioje privatumo politikoje vadinamas „mes“, „mes“ arba „mūsų“).

Taikant galiojančius duomenų apsaugos įstatymus (ypač Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (ES) 2016/679 (toliau -GDPR“) Ir JK duomenų apsaugos įstatymą 2018), jūsų duomenis kontroliuosime mes.

Ši privatumo politika taikoma, kai renkame jūsų asmeninę informaciją (ar asmens duomenis). Tai apima ir jus, šios svetainės lankytoją (tiesiogiai kaip mūsų klientą, ar kaip mūsų kliento personalą), ir mus, šios svetainės savininką ir teikėją, taip pat ten, kur mus nukreipia trečioji šalis tvarkyti jūsų asmeninę informaciją. Ši privatumo politika taikoma mums naudojant visus duomenis, kuriuos mes surinkome arba kuriuos pateikėte, susijusius su jūsų naudojimusi svetaine ir mūsų paslaugų teikimu jums.

Mes rimtai žiūrime į savo privatumo įsipareigojimus ir sukūrėme šią privatumo politiką, kad paaiškintume, kaip mes renkame ir tvarkome jūsų asmeninę informaciją. Asmeninė informacija yra bet kokia informacija, kuri galėtų jus identifikuoti.

2. Įstatymai ir standartai, kurių mes laikomės

    Mes laikomės:

    • Australijos privatumo principai, kuriuos nustatė „Privacy Act 1988“ (Cth); ir
    • tiek, kiek Europos Sąjunga Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas 2016/679 ('GDPR') taikoma mums ir jūsų informacijos, GDPR, naudojimui.

    3. RENKAMOS ASMENINĖS INFORMACIJOS RŪŠYS

      Mūsų renkama asmeninė informacija gali apimti:

      • vardas;
      • pašto ar gatvės adresą;
      • elektroninio pašto adresas;
      • socialinių tinklų informacija;
      • telefono numeris ir kita kontaktinė informacija;
      • amžius;
      • Gimimo data;
      • kreditinė kortelė ar kita mokėjimo informacija;
      • informacija apie jūsų verslą ar asmenines aplinkybes;
      • informacija, susijusi su klientų apklausomis, klausimynais ir akcijomis;
      • kai naudojame analitinius slapukus, jūsų įrenginio tapatybę ir tipą, IP adresą, geografinės vietos informaciją, puslapio peržiūros statistiką, reklamavimo duomenis ir standartinę žiniatinklio žurnalo informaciją;
      • informacija apie trečiąsias šalis; ir
      • bet kokia kita informacija, kurią jūs pateikėte mums per šią svetainę, mums teikiant jums prekes ar paslaugas arba kitaip reikalaujant ar pateikus jums.

      4. KAIP RENKAME ASMENIN INFORM INFORMACIJĄ

        Mes stengiamės užtikrinti, kad mūsų renkama informacija būtų išsami, tiksli, prieinama ir nebūtų neteisėtai prieinama.

        Mes galime rinkti asmeninę informaciją tiesiogiai iš jūsų arba iš trečiųjų šalių, įskaitant tuos atvejus, kai jūs:

        • susisiekite su mumis per mūsų svetainę;
        • bendrauti su mumis el. paštu, telefonu, SMS, socialinėmis programomis (tokiomis kaip „LinkedIn“, „Facebook“ ar „Twitter“) ar kitaip;
        • įdarbinti mus, kad atliktume jums paslaugas arba pateiktų jums prekių;
        • kai jūs ar jūsų organizacija siūlote mums teikti ar teikti prekes ar paslaugas;
        • sąveikauti su mūsų svetaine, socialinėmis programomis, paslaugomis, turiniu ir reklama; ir
        • investuokite į mūsų verslą arba teiraukitės galimo pirkimo mūsų versle.

        Mes taip pat galime rinkti asmeninę informaciją iš jūsų, kai naudojatės mūsų interneto svetaine ar mūsų socialinės žiniasklaidos puslapiais ar juos pasiekiate. Tai gali būti padaryta naudojant interneto analizės įrankius, „slapukus“ ar kitas panašias stebėjimo technologijas, kurios leidžia mums stebėti ir analizuoti jūsų svetainės naudojimą. Norėdami gauti daugiau informacijos, skaitykite mūsų slapukų politiką čia: [įterpti nuorodą]

        5. ASMENINĖS INFORMACIJOS NAUDOJIMAS

          Mes renkame ir naudojame asmeninę informaciją šiais tikslais:

          • suteikti jums prekių, paslaugų ar informacijos;
          • dokumentų tvarkymo ir administraciniais tikslais;
          • vykdyti savo teisinius įsipareigojimus, spręsti ginčus ar vykdyti susitarimus su trečiosiomis šalimis;
          • kai turime jūsų sutikimą, siųsti jums rinkodaros ir reklaminius pranešimus bei kitą informaciją, kuri gali jus dominti. Šiuo atžvilgiu mes galime naudoti el. Paštą, SMS, socialinę žiniasklaidą ar paštą, kad siųstume jums tiesioginės rinkodaros pranešimus. Galite atsisakyti rinkodaros medžiagos iš mūsų gavimo naudodami numatytą atsisakymo galimybę (pvz., Nuorodą atsisakyti prenumeratos);
          • mūsų teisėtiems interesams, įskaitant:
            • plėtoti ir vykdyti rinkodaros veiklą, atlikti rinkos tyrimus ir analizę bei rengti statistiką;
            • tobulinti ir optimizuoti mūsų prekių ar paslaugų pasiūlą ir klientų patirtį;
            • siųsti jums administracinius pranešimus, priminimus, pranešimus, atnaujinimus ir kitą jūsų prašomą informaciją;
            • apsvarstyti jūsų prašymą įdarbinti; ir
            • mūsų prekių ir paslaugų pristatymas.

          6. DALINIMASIS DUOMENIMIS

            Tam tikromis aplinkybėmis galime bendrinti jūsų asmeninę informaciją taip:

            • kai pasikeičia mūsų verslo kontrolė arba verslo turto pardavimas ar perdavimas, mes pasiliekame teisę perduoti tiek, kiek įstatymai leidžia, mūsų vartotojų duomenų bazes, kartu su visa asmenine ir ne asmenine informacija, esančia tose duomenų bazėse. Ši informacija gali būti atskleista potencialiam pirkėjui pagal susitarimą išlaikyti konfidencialumą. Sieksime atskleisti informaciją tik sąžiningai ir kai to reikalauja bet kuri iš pirmiau nurodytų aplinkybių;
            • su kredito tikrinimo agentūromis dėl kredito kontrolės;
            • įstatymų ar kitų teisės aktų reikalaujama atskleisti informaciją; ir
            • su paslaugų teikėjais ir kitomis susijusiomis trečiosiomis šalimis, kad galėtume suteikti jums savo prekes ir paslaugas, įskaitant atstatymo nuo nelaimių paslaugų teikėjus, debesijos paslaugų teikėjus, kitus profesionalius patarėjus, tokius kaip buhalteriai, auditoriai ir užsienio patarėjai.

            7. SAUGUMAS

              Mes imamės pagrįstų veiksmų, kad jūsų asmeninė informacija būtų saugi ir apsaugota nuo netinkamo naudojimo ar neteisėtos prieigos. Mūsų informacinių technologijų sistemos yra apsaugotos slaptažodžiu, ir šioms sistemoms apsaugoti naudojame įvairias administracines ir technines priemones. Tačiau mes negalime garantuoti jūsų asmeninės informacijos saugumo.

              8. NUORODOS

                Mūsų svetainėje gali būti nuorodų į kitas svetaines. Šios nuorodos pateikiamos patogumo sumetimais ir gali nebebūti aktualios ar palaikomos. Mes neatsakome už tų susietų svetainių privatumo praktiką ir siūlome prieš jas naudojant peržiūrėti šių svetainių privatumo politiką.

                9. JŪSŲ TEISĖS

                  Jei esate ES gyventojas ir galioja GDPR, turite įvairias teises, susijusias su jūsų asmeninės informacijos naudojimu:

                  • Prisijunkite: Jūs turite teisę gauti prieigą prie savo informacijos (jei ją apdorojame) ir tam tikros kitos informacijos (panašios į pateiktą šiame privatumo pranešime). Taip yra tam, kad žinotumėte ir galėtumėte patikrinti, ar mes naudojame jūsų informaciją pagal duomenų apsaugos įstatymus.
                  • Būti informuotam: Jūs turite teisę gauti aiškią, skaidrią ir lengvai suprantamą informaciją apie tai, kaip mes naudojame jūsų informaciją ir jūsų teises. Štai kodėl mes teikiame jums informaciją šioje privatumo politikoje.
                  • Ištaisymas: Mes siekiame, kad jūsų asmens duomenys būtų tikslūs, atnaujinti ir išsamūs. Mes raginame jus susisiekti su mumis naudodamiesi mūsų kontaktine forma, kad praneštumėte mums, ar kurie nors jūsų asmens duomenys nėra tikslūs ar keičiasi, kad galėtume nuolat atnaujinti jūsų asmens duomenis.
                  • Prieštaravimas: Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tam tikromis aplinkybėmis, įskaitant tvarkymą tiesioginei rinkodarai.
                  • Apriboti: Jūs turite teisę „užblokuoti“ arba neleisti toliau naudoti savo informaciją. Kai duomenų tvarkymas yra ribojamas, mes vis tiek galime išsaugoti jūsų informaciją, tačiau galime jos toliau nenaudoti.
                  • ištrynimas: Jūs turite teisę paprašyti mūsų ištrinti jūsų asmens duomenis, kai asmens duomenys nebereikalingi tikslams, kuriems jie buvo surinkti, arba kai, be kita ko, jūsų asmens duomenys buvo neteisėtai tvarkomi.
                  • Portatyvumo: Jūs turite teisę prašyti, kad kai kurie jūsų asmens duomenys būtų pateikti jums arba kitam duomenų valdytojui paprastai naudojamu, mašininio skaitymo formatu.
                  • Skundai: Jei manote, kad jūsų duomenų apsaugos teisės galėjo būti pažeistos, turite teisę pateikti skundą atitinkamai priežiūros institucijai.
                  • Atšaukti sutikimą: Jei davėte sutikimą viskam, ką darome su jūsų asmenine informacija, turite teisę bet kada atšaukti sutikimą. Tai apima jūsų teisę atšaukti sutikimą, kad jūsų asmeninė informacija būtų naudojama rinkodaros tikslais.

                  Bet kuriuo metu galite pasinaudoti bet kuria iš pirmiau nurodytų teisių susisiekdami su mūsų žemiau nurodytu el. Pašto adresu.

                  10. KAIP ILGAI LAIKOMA DUOMENYS

                    Jūsų asmens duomenis saugosime tik tol, kol tai bus būtina tikslams, kuriems mes juos rinkome, įgyvendinti, įskaitant bet kokius teisinius, apskaitos ar ataskaitų teikimo reikalavimus. Mes saugiai sunaikinsime jūsų asmens duomenis pagal galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus.

                    Jei norite gauti daugiau informacijos apie konkrečius jūsų asmeninės informacijos saugojimo laikotarpius, susisiekite su mumis naudodami toliau nurodytą el. Pašto adresą.

                    11. PERKĖLIMAI UŽ EUROPOS EKONOMIKOS SRITĮ (toliau - EEE)

                      Norėdami teikti savo paslaugas, mes galime perduoti renkamą asmeninę informaciją į šalis už Australijos, JK ar EEE ribų, kurios neteikia tokio paties lygio duomenų apsaugos kaip šalis, kurioje gyvenate, ir Europos Komisija nepripažįsta teikiančios tinkamas duomenų apsaugos lygis.

                      Jei esate ES gyventojas ir galioja GDPR, tai atlikdami įsitikinsime, kad jis yra apsaugotas tokia pat apimtimi, kaip ir EEE ir JK, nes įdiegsime tinkamas apsaugos priemones jūsų asmeninei informacijai apsaugoti, kurios gali būti įtraukti standartines sutarties sąlygas.

                      Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis toliau nurodytu el. Pašto adresu.

                      12. Susisiekite su mumis

                        Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų privatumo politiką ar praktiką, gauti ar taisyti savo asmeninę informaciją ar pateikti skundą, susisiekite su mumis naudodamiesi toliau nurodyta informacija:

                        Vardas: Jamesas Adamsas Klientų aptarnavimas

                        El.pašto adresas*:labas@japanscissors.com.au

                        Mes galime laikas nuo laiko pakeisti šią privatumo politiką, paskelbdami atnaujintą kopiją savo svetainėje, ir mes raginame reguliariai tikrinti mūsų svetainę, kad žinotumėte naujausią mūsų privatumo politiką. Jei atliksime reikšmingų pakeitimų, stengsimės apie tai pranešti el. Paštu.

                        Mūsų privatumo politika paskutinį kartą atnaujinta 14 m. Sausio 2021 d.

                        Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį